Over Veerle

Mijn passie voor gezonde voeding heb ik in de loop der jaren ontwikkeld.

Zelf heb ik namelijk vanaf mijn tienerjaren problemen gehad met mijn gewicht en voeding.

Pas sinds een aantal jaren heb ik ontdekt wat voor mij de beste methode is om een gezond gewicht te behouden. Door mijn voedingspatroon en denkwijze aan te passen heb ik mijn gewichtsproblemen kunnen overwinnen.

Ik heb nu een stabiel, gezond gewicht en heb meer energie dan ooit tevoren. En dit alles door middel van een aangepaste, gezonde voeding, genoeg water drinken & dagelijks wat beweging! 

Mijn enthousiasme is zo groot voor deze wijze van genezen, en beter nog voorkomen, dat ik mij verder heb ontwikkeld middels opleidingen in coaching en voedingskunde. Allemaal met het doel om als voedingscoach aan het werk te gaan en met mijn ervaring en kennis anderen te helpen.

Door mijn achtergrond met mijn gewichtsproblemen en de daarbij horende tegenslagen weet ik ook heel goed wat de valkuilen zijn... Ik ben ervan overtuigd dat ik het verschil kan maken om jou te laten doorzetten en de gewenste doelen te behalen! 

Mijn tweede passie heb ik pas ontwikkeld sinds we Aquanima privé wellness gestart zijn in 2012 en dat is schoonheidsverzorging. Ik geloof dat iedereen mits het correcte gebruik van verzorgingsproducten en (basis) make up zijn natuurlijke schoonheid het beste tot uiting kan brengen of accentueren. Omdat ik mensen wil helpen om zelfzekerder en zelfbewuster in het leven te staan ben ik een opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen. Nu ik mijn diploma behaald heb, kijk ik ernaar uit om aan de slag te gaan! Mijn klanten eens zalig laten relaxen en soms een luisterend oor bieden, geeft mij enorm veel voldoening!  Een mooie manicure, een deugddoende voetmassage of hotstone massage... mijn grootste zorg is een tevreden klant.

Tot snel!

Liefs,

Veerle