Massages

In een sfeervolle massageruimte kan je uw lichaam volledig ontspannen tijdens één van onze massages. Dompel je onder in onze relaxte sfeer en ervaar de weldaden van de warme olie terwijl je geniet op onze professionele massagetafel. 
De onverdeelde aandacht die je krijgt zorgt ervoor dat je weer even helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam zich weer herstelt. Masseren ontspant de spieren en de huid, heeft een goede uitwerking op de spijsvertering, stimuleert de bloedcirculatie en daarmee ook de doorbloeding van verschillende organen. Door het lymfesysteem te stimuleren worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

Alles bij elkaar geeft de massage een zalig gevoel van welbehagen.

Een heerlijke lichaamsmassage met warme basaltstenen (“hot stones”) zorgt voor een intens gevoel van welzijn voor lichaam en geest en neemt alle stresspunten in uw lichaam weg.

Wil je graag zelf meer weten over de basis stappen bij een massage, en mogelijk je partner of vrienden verrassen. Lees dan zeker mijn e-Book, indien je interesse hebt om een workshop massage te volgen bij Veerle, stuur ons gerust een mailtje (info@aquanima.be).

Hieronder vind je de link waar je mijn e-Book kan downloaden:

https://fierce-producer-4573.ck.page/products/e-book-basis-massage

 

Tarieven:

  • Volledige relaxatie lichaamsmassage (50 min): € 65
  • Rug, benen & voeten (30 min): € 35
  • Rug & nek massage (20 min): € 30
  • Voetmassage (15 min): € 20
  • Hot-Stone massage volledige lichaam (55 min): € 70