Cadeaubon

WAT

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Bij Aquanima kan u met 1 bon kiezen uit Privé Wellness, Health & Beauty of Adventures: laat uw familie en vrienden zélf beslissen wat ze graag willen doen met de bon: er is keuze uit o.a.: luxe privé wellness arrangementen, (tapas, champagne, massage, schoonheidsbehandelingen) allerlei massages, waterfun met de jetski's, boot en funtubes of paardrijden!

HOE

U kan een cadeaubon vanaf 25€ aanvragen om op te sturen, af te halen of onmiddellijk af te drukken. Er zijn 3 betaalmethodes: u kan langskomen om uw bon cash te betalen, u kan betalen via overschrijving of u kan online betalen. Bij de afdrukbare versie kan u enkel betalen via online betaling. De bon wordt u dan toegestuurd als bijlage in een mail.

Elke bon heeft een unieke code die je kan invoeren bij uw reservatieaanvraag. De prijs wordt onmiddellijk bijgewerkt en u hoeft geen voorschot te betalen. Een cadeaubon blijft 6 maanden geldig vanaf de datum van aankoop.

Tot binnenkort!

Klik hier om een voorbeeld van onze afdrukbare cadeaubon te bekijken.

Voorwaarden kerstpromo:
Actie geldig tussen 15/12/2017 tem 22/12/2017. De cadeaubonnen zijn geldig tem 31/8/2018. De gratis bon is enkel voor gebruik privé wellness en is niet geldig bij reservatie van last minutes en niet combineerbaar met andere cadeaubonnen of acties.
U kan slechts 1 cadeaubon gebruiken per reservatie!

Registreren

Nog geen klant? Registreren kan eenvoudig!

Registreren

Problemen met het inloggen? Vraag uw wachtwoord op!

Wachtwoord vergeten