Gelaatsbehandeling

Gelaatsbehandeling (50 min.): Reinigen van de huid dmv peeling afhankelijk van het huidtype, epileren wenkbrauwen. Oneffenheden worden verwijderd en decolleté, schouders, gelaat en hoofdhuid worden gemasseerd. Er wordt afgesloten met een masker, tijdens het intrekken van het masker worden de voeten of handen gemasseerd en nadien wordt er een dag- of nachtverzorging opgebracht. (50€)

Mini gelaatsbehandeling (30 min.): Reinigen van de huid dmv peeling afhankelijk van het huidtype en een masker. Tijdens het intrekken van het masker worden decolleté, schouders en hoofdhuid kort gemasseerd. Vervolgens wordt er een dag- of nachtcreme opgebracht. (30€)

Mogelijke supplementen:

Wilt u zich extra laten verwennen? Kies dan voor volgende opties:

Extra serum om nog dieper de huid te hydrateren: (+5€ per soort serum)

Extra spa behandeling handen en/of voeten (eelt verwijderen en masker + massage) (+25 €)

Gedetailleerde info basis gelaatsbehandeling: Een basis gelaatsbehandeling begint met een  huidanalyse. Hierbij wordt huidtype en huidconditie bepaald. Hierdoor kan ik de gepaste gelaatsbehandeling uitvoeren en een op maat gemaakt advies creëren voor toekomstige gelaatsbehandelingen.

Gedetailleerde info basis gelaatsbehandeling

De gelaatsbehandeling zelf start met een oppervlakkige reiniging van de huid. Deze reiniging bestaat uit het demaquileren van het gelaat. Vervolgens wordt de huid dieper gereinigd door middel van een peeling. Deze peeling is verschillend naargelang de verschillende huidtypes. Hierna is er de mogelijkheid voor een vapozonebehandeling of een behandeling met warme compressen voor de gevoelige of couperose huiden. Deze behandelingen zijn een voorbereiding op het verwijderen van comedomen(of zwarte puntjes) en/of de epilatie van het gelaat. Dit duurt +/- 10min. Nadien worden de comedomen verwijderd.

De epilatie van de wenkbrauwen wordt met een pincet uitgevoerd. Hierna krijgt u een uitgebreide gelaatsmassage. Dit is een massage met specifieke professionele handelingen, die ongeveer 20min ultiem genot brengt. Deze massage gaat de huid stimuleren, verstevigen en zorgt eveneens voor een ontspanning van de gelaatsspieren.

Het aanbrengen van een masker is de volgende stap in de gelaatsbehandeling en hierbij bestaat de mogelijkheid voorverschillende soorten maskers (crème, alginaat, peel off) naargelang de noden van de huid. Dit masker zorgt voor een betere opname van de gebruikte producten. Tot slot wordt er op het einde van de gelaatsbehandeling een dag- of nachtcrème aangebracht. Deze wordt steeds aangepast aan de huidconditie van de klant.